Flash Feed Scroll Reader

final final final final final LOGO 287x300 Prima mobilitate a proiectului LLMCE 11 16 martie 2019

 

Proiectul de parteneriat „SĂ TRĂIM ȘI SĂ NE MIȘCĂM CONȘTIENT ÎN EUROPA NOASTRĂ!” (având acronimul în limba engleză „LLMCE”), al Colegiului Economic „Delta Dunării” Tulcea, desfăşurat în cadrul programului european Erasmus+, acțiunea cheie KA2 – Cooperare pentru inovare și schimb de bune practici, a demarat la debutul anului școlar curent 2018-2019, iar activitățile programate sunt în grafic.

Astfel, în perioada 11-16 martie 2019, o echipă a școlii, formată din 2 profesori însoțitori: doamna director adjunct, prof. ec. Mocanu Camelia-Domnica – coordonator al proiectului și doamna prof. Chesaru Nicoleta – membru al echipei de proiect, s-a deplasat în CROAȚIA, la unul dintre parteneri, anume la Srednja skola Hrvatski kralj Zvonimir, din KRK, însoțind 6 elevi ai școlii, conform formularului de aplicație, care prevede ca la fiecare mobilitate cu elevii, 2 cadre didactice să însoțească un număr de 6 elevi.

La această primă mobilitate, grupul de elevi de la Colegiul Economic „Delta Dunării” Tulcea a fost compus din 3 băieți și 3 fete, toți din clase diferite, anume următorii:

G. D.-C.        clasa a IX-a C

B. P. C.         clasa a X-a D

B. I.-R.          clasa a X-a E

H. R.-F.         clasa a XI-a A

G. M.             clasa a XI-a C

E. B.-I.          clasa a XI-a E

map of Europe 2018 233x300 Prima mobilitate a proiectului LLMCE 11 16 martie 2019

  • .