Flash Feed Scroll Reader

 

Povestea noastră…

S.C. MINIDDARO S.R.L

Proiectul VET4SCAPE în care suntem parteneri a impus crearea acestei mini-companii, care să îi ajute pe elevii de azi să devină antreprenorii de mâine, în cadrul calificării pe care aceștia o urmează la Colegiul Economic ,,Delta Dunării” Tulcea.

După multe încercări în a alege produsul pe care am putea să îl realizam și să ne bucurăm de el – elevii fiind copii încă și apreciind dulciurile – s-a născut ideea de a produce ciocolată.

Astfel, s-a născut S.C. MINIDDARO S.R.L., cu obiectul de activitate „Producerea și comercializarea produselor de ciocolată”. Sub coordonarea a doi profesori de specialitate ai catedrei Turism-Alimentație-Comerț – prof. Ifrim Florentina și prof. Chesaru Nicoleta, echipa, alcătuită din 14 elevi din clasele a X-a și a XI-a, calificările Tehnician în turism și Tehnician în gastronomie aparținând domeniului Turism și alimentație, a dorit să își bucure colegii cu un dulce de casă sănătos și gustos.

MINIDARRO 211x300 MINIDDARO JA

          „Ciocolata „LITTLE JOY” a luat viață, va fi ciocolata pe care o vom comercializa pentru elevii Colegiului, cu ocazia diferitelor evenimente realizate în cadrul acestuia. Am produs și am comercializat până acum cu ocazia Zilei îndrăgostiților, de Mărțișor și nu numai…”

         „LITTLE JOY poate fi bucuria fiecărui copil într-o zi obișnuită dar și atunci când dorești să îți bucuri colega de bancă sau prietena cu o ciocolată de casă energică și gustoasă, realizată de noi, micii antreprenori care își doresc să vă facă ziua mai frumoasă.”

         Vă așteptam cu drag, să ne cumpărați ciocolata !

 

  • .