Flash Feed Scroll Reader

Untitled 1 copy Arc peste timp

Echilibru, Competenţă, Ordine, Nobleţe sufletească, Optimism, Muncă, Iniţiativă, Creativitate. Iată ce mi-a dăruit acest liceu căruia îi urez acum să păstreze, să îmbogăţească această zestre şi s-o dăruiască multor generaţii de tineri şi în viitor.

Absolventă, studentă anul III A.S.E. Bucureşti.

 

Biruind orice îndoială, această unitate de învăţământ – prin slujitorii ei – a decis să aleagă între calea unei reuşite facile şi calea datoriei ce presupune efort şi sacrificii, pe cea din urmă. Poate astfel se explică prestigiul şi autoritatea de care se bucură astăzi în peisajul şcolii tulcene şi nu numai.Suntem la începutul unui nou mileniu care se vrea un nou început pentru şcoala românească din perspectivele reformei, adică a schimbării, inovării, progresului. Doresc Colegiului Economic să fie în timp cu noul mileniu prin tot ce înseamnă: mobilitate, implicare, angajare, responsabilitate şi dăruire. Ca autentic furnizor de servicii, instructiv-educaţionale, să se distingă în continuare prin prestaţii pedagogice moderne şi eficiente, prin stiluri acţionare valoroase, prin deschiderea la schimbări socio-profesionale şi dorinţa de neîntrerupt progres.Sunt încredinţată că Colegiul Economic “Delta Dunării” va avea întotdeauna capacitatea de a se adapta modificărilor rapide specifice unei societăţi în continuă prefacere.Am convingerea că foştii şi viitorii absolvenţi, adevăraţi profesionişti în meseria lor, nu vor uita niciodată liceul în care au învăţat, dascălii care i-au pregătit şi, ori de câte ori vor avea ocazia, vor spune cu îndreptăţită mândrie: “Aceasta a fost şcoala mea!”

Profesor

 

Colegiul Economic “Delta Dunării” – un nume cu o rezonanţă deosebită pentru cei care s-au desăvârşit ca oameni pe băncile sale. În cei patru ani de liceu am acumulat multe cunoştinţe, experienţe de viaţă şi m-am desăvârşit în meseria pe care vreau să o  urmez; şi asta datorită numai celor care şi-au închinat viaţa să ne ajute să înfruntăm ceea ce va urma după liceu. De aceea, acum, în prag de sfârşit de liceu, îi doresc liceului ca prestigiul pe care l-a avut până acum, să-l aducă pe un loc fruntaş între liceele oraşului, iar pe cei care vor opta pentru acest liceu, îi felicit pentru alegerea făcută.

Viitoare absolventă

 

Profesorii n-au îmbătrânit în această şcoală, ci şcoala a crescut ca un prunc. În copilărie iubea vapoarele, apoi şi-a schimbat alegerea, s-a îndrăgostit de cifre. Mai târziu s-a gândit ca orice tânăr la o facultate, dar n-a uitat economia. S-a adaptat mereu, mereu, a navigat pe Internet, a scris ceva ce va rămâne-n urmă şi tumultul modern i-a provocat schimbări majore, căci are aspiraţii-nalte.

Eleva clasa a X-a

  • .